BBR Konsulenterne

Med vores faglige ekspertise gennemgår vi ejendommens data i BBR og sikrer at denne stemmer overens med de faktiske forhold på ejendommen. Vi tilbyder vejledning om BBR og giver indblik i, hvilke pligter man har som grundejer.

Vi bistår gerne i forbindelse med køb eller salg af ejendom.

Vi medbringer måleudstyr og hjælper med opmåling, korrekt registrering i BBR og byggesager.

Med ejers tilladelse, kan vi sende eventuelle ændringer til kommunen, som foretager rettelsen i BBR. De fleste oplysninger i BBR kan desuden rettes af ejer selv eller dennes repræsentant på: https://ny.bbr.dk/ret/0/1/376

Vi har et godt samarbejde med landets kommuner og de registeransvarlige, hvilket sikrer en kvalitetsstandard og hurtig service.

Vi prioriterer desuden et godt samarbejde med ejendomsmæglere, landmålere og landinspektører.

Data i BBR bliver i højere grad benyttet af Vurderingsstyrelsen (SKAT) til at ansætte værdierne på din ejendom, herunder ejendomsværdi og grundværdi.

Vidste du, at det registrerede boligareal i BBR, bl.a. er afgørende for, hvad du betaler i fjernvarme? Det er derfor vigtigt at oplysningerne i BBR stemmer overens med de faktiske forhold. På den måde sikrer du, at du hverken betaler for meget eller for lidt i ejendomsværdiskat, grundskyld, fjernvarme m.v.

bbrkonsulenterne - hjælp til bbr (40)
bbrkonsulenterne - hjælp til bbr (37)
bbrkonsulenterne - hjælp til bbr (5)
bbr-konsulenterne - Hjælp til bbr (15)___serialized3
bbr-konsulenterne - Hjælp til bbr (13)
bbr-konsulenterne - Hjælp til bbr (12)
bbr-konsulenterne - Hjælp til bbr (7)
bbr-konsulenterne - Hjælp til bbr (21)
Videomøde1

Mød Chatarina

Jeg har arbejdet med BBR, ejendomsdata og ejendomsskat, som registerfører og specialist i kommunen, siden 2017.

Jeg lærte ved mit arbejde i kommunen, hvor stort et ansvar og hvor mange pligter, der er pålagt ejendomsejere. Jeg erfarede også, at mange ejere ønskede hjælp til opmåling, BBR og byggesager. Derfor fik jeg i 2021 idéen til BBR konsulenterne.

Jeg håber at være med til, at gøre det lettere for ejerne at tilrette deres BBR og ikke mindst bidrage til valide ejendomsdata.

Det er desuden mit ønske, at skabe og vedligeholde et godt samarbejde med landets kommuner og ejendomsmæglere.

Chatarina Pedersen
BBR konsulent og stifter af BBR konsulenterne