Ejendomsmæglere

I forbindelse med en hushandel, kan der opstå udfordringer eller spørgsmål vedr. BBR eller arealer på ejendommen, ligesom der kan være behov for hurtig afklaring af en byggesag. Dette kan være meget tidskrævende og i værste fald føre til forsinkelse eller hindring af en underskrevet købsaftale.

Vi har samarbejde med flere af landets ejendomsmæglere, bl.a. Home, Danbolig og Nybolig. Vi prioriterer en hurtig og effektiv ekspedering, da vi forstår at det i mæglerbrancen gerne skal gå stærkt.

Vi har en god kontakt til kommunerne og de registeransvarlige, hvilket bidrager til en effektiv sagsbehandling. Vi har konkret erfaring som registeransvarlig og har derfor et indgående kendskab til fagsystemer og sagsgange.

Hvis du som ejendomsmægler er interesseret i at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

" Vi har med stor tilfredshed flere gange benyttet os af Chatarina og BBRkonsulenterne, og kan varmt anbefale det til andre. Der er styr på tingene og kort leveringstid. Det har aldrig været nemmere at få styr på BBR-ejermeddelelsen  ”


Michael StenderIndehaver, Ejendomsmægler MDEhome MønStoregade 66, 4780 Stege

"  Jeg kan varmt anbefale, at du ringer til BBR-konsulenterne og Chatarina, hvis din BBR ikke stemmer. Chatarina sørger altid for hurtig ekspedition og yder et professionelt stykke arbejde med sin store viden omkring kravene til BBR, der til tider kan være svære for almindelige mennesker at finde rundt i. Alle vores sælgere, som Chatarina har hjulpet har været meget taknemmelige for at få styr på deres BBR, så salget nemt har kunnet glide igennem. Prisen for arbejdet har ligeså været god og respons fra kommunen endnu hurtigere end normalt!  "

Michelle BorellaEjendomsmægler MDE

danbolig SakskøbingSøndergade 23, 4990 Sakskøbing